Share
21 september is het de Internationale dag van Vrede en daarom organiseren wij een Vredesborrel. Dit natuurlijk in de internationale stad van Recht en Vrede.
 

INSPIREREN | MOTIVEREN | ACTIVEREN

Beste ,

"Oh Oh Den Haag, mooie stad achter de duinen!" Den Haag, De internationale stad van Recht en Vrede.

Zoals beloofd zouden wij u op de hoogte houden over onze Vredesborrel.

We hebben een leuke toepasselijke samenwerking gevonden met Het Pakhuis de Règâh , aan de Haagse Hoefkade (nabij het station HollandsSpoor) in het bruisende Stationsbuurt en Schilderswijk. Haagser en lokaler kunnen we het niet maken op deze dag van Vrede.

Een prachtige locatie in het mooie Bazaar of Ideas, waar vroeger een echt bazaar huisde.

Wij ontvangen je graag bij de Bar-Restaurant, waarna ons programma start in The Catwalk Room.

Wij hebben er veel zin in en wij hopen u ook!

Wij horen graag of u aanwezig bent. Dit kan op onze Facebook event of per mail naar info@rolmodellenbureau.nl

Programmering:
19:30-20:30 Borrel
     20:30      Startprogramma
20:35-20:40 Welkomstwoord Fatima Akchar
20:40-20:45 Intermezzo Chloe Phuong Nguyen
20:45-21:15 Anne Dijk
21:15-21:50 Omar Munie
21:50-22:20 Ilco van der linde
22:20-22:25 Afsluitende intermezzo Chloe Phuong Nguyen
22:25-23:00 Borrel

Met inspirerende groet,

Fatima Akchar
+31 6 288 49 588

Wij zijn verheugd om onze sprekers aan te mogen kondigen.
Omar Munie

Omar Munie is een getalenteerde Nederlandse designer en inmiddels nationaal en internationaal bekend van zijn bekende tassenmerk en andere fashion-design producten.
Omar Munie is een jonge en bevlogen ondernemer die als jong kind zelf uit een oorlogsgebied moest vluchten. Een man die de vrede hier vond en zijn eigen levenspad heeft gecreeerd, mag uiteraard niet ontbreken op onze Vredesborrel.

"Vanwege een burgeroorlog in zijn thuisland Somalië, vluchtte Omar op 9-jarige leeftijd met zijn broertjes en zus naar Nederland. Hij wilde hier een nieuw leven beginnen en zich richten op de toekomst. Als het aan zijn moeder had gelegen, dan was Omar accountant geworden. Echter al op jonge leeftijd ontdekte Omar dat hij liever met zijn handen wilde werken en een creatief vak wilde leren.

Hij ging naar de modevakschool waar hij hard werkte om zijn talenten verder te ontwikkelen. Al snel maakte hij zijn eerste tassen, die hij direct verkocht aan de meisjes uit zijn klas. Zo richtte hij al tijdens zijn mbo-opleiding zijn bedrijf Omar Munie Clothing op. Een half jaar na de oprichting hiervan was Omar te gast in diverse televisieprogramma’s. Tijdens zijn studie vloog hij zelfs al naar New York, om aan het grote warenhuis Macy’s zijn tassen te verkopen.

Een jaar na de oprichting van zijn bedrijf won Omar zelfs de prestigieuze prijs ‘Beste Leerling van het Jaar’ en kreeg hij zijn eigen atelier aan de Binckhorstlaan in Den Haag. En na deze prijs volgden vele andere, waaronder ‘Beste ondernemer onder de 25 jaar’, ‘Meest innoverende ondernemer 2011’ en een oeuvreprijs in 2013 voor een duurzame designtas gefabriceerd uit gerecyclede KLM-uniformen." - Bron website omarmunie.com

Anne Dijk.
Zij deelt deze avond graag haar religieuze inspiratie over vrede met ons.

Anne Dijkk is niet zomaar een dame. Anne heeft zelf bewust en vol overtuigen gekozen voor de islam maar groeide zelf in een christelijk gezin. Anne Dijk is Religiewetenschapper, Islamoloog en Islamitisch Theoloog met een specialisatie in autoriteitsstructuren. Dijk is oprichter en directeur van Fahm Instituut, adviseur op het gebied van islam en sociale vraagstukken en hoofddocent van diverse Fahm cursussen. Ze houdt zich als analyst en consultant vooral bezig met onderzoek en begrijpelijk maken van informatie. Daarnaast doceert zij diverse islam-vakken en geeft ze trainingen. Binnen haar academische studies (UvA, VU en buitenland) focuste zij op de herinterpretatie van de Shari’a, Islamitische Jurisprudentie (Usul al-Fiqh), Gender en Autoriteit in de Islam. Haar passie is rechtvaardigheid. Daarnaast is zij auteur en public speaker.
Ilco Van Der Linde.
Hij kon op verschillende plekken op de wereld zijn op deze Internationale dag van Vrede, des te meer verheugd wij zijn dat hij in onze eigen Internationale stad van Vrede en Recht ons wil toespreken.

Ilco van der Linde (1963, Nederland) is altijd gedreven om mensen bij een te brengen, ongeacht kleur, geloofsovertuigingen en culturele achtergronden. Muziek, kunst, media, evenementen en informatie die door internationale kanalen wordt gedeeld, zijn onderdeel van zijn vrede campagnes.
Miljoenen mensen worden bereikt door de initiatieven die hij heeft opgezet voor deze sociale doelen.
Zijn moto: "Itʼs al about creating heart connections."

Van der Linde schreef het boek 'Be a Nelson' vol hedendaagse inspirerende rolmodellen. Verder is Van der Linde met verschillende awards en onderscheidingen beloond voor zijn bijdrage aan vrede, zo is hij vorig jaar nog door onze koning tot Ridder Van Oranje Nassau benoemd. Want wat heeft hij niet gedaan met betrekking tot Vrede;
- Oprichter Nationaal Bevrijdingsfestival, Nederland sinds 1980
- Mede oprichter Dance4Life , meer dan 30 landen
- Oprichter MasterPeace, meer dan 40 landen
- Oprichter Mandela Huisje , Amsterdam
- Mede- oprichter Liberty Concerts
 
Chloe Phuong Nguyen verzorgt de intermezzo's met prachtige zang.


''Hello everybody, my name is Phuong Nguyen. I am a student of European Studies at The Hague University of Applied Sciences. I am an advocate for peace, be it peace in ourselves or the world peace. I believe if all of us have the seed of peace and love inside ourselves, and we know how to grow it positively, then the harmonious and peaceful world will definitely come true.''

 
 
 
 

Email Marketing by ActiveCampaign